مشاوره حقوقی رایگان - زمین بنچاق و طرح هادی

با عرض سلام ما یک زمین داریم 1000 متر
که نصف در طرح هادی و نصف کشاورزی می باشد اما بنچاق داریم چطور برای هر دوی آنها باید سند گرفت ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به جهاد کشاورزی واداره ثبت محل‌ وقوع ملک مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا از زمین نقشه UTM تهیه نمایید و به اداره ثبت
درخواست صدور سند را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هیئت حل اختلاف اراضی فاقد سند بررسی شود از طریق کافی نت تقاضای ثبت نام صدور سند مالکیت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر می‌رسد جهت الحاق بقیه زمین به بافت هادی بدهید برای این کار ابتدا باید درخواست تغییر کاربری زمین خود را به همراه نقشه و مدارک مربوط به زمین و دلیل ضرورت تغییر کاربری زمین را به صورت کتبی به اداره جهاد کشاورزی یا در صورت نیاز، اداره راه و ساختمان ارائه دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به اداره برق مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طرح هادی طرحی است که در آن،

جهت گسترش آتی شهر و نحوه استفاده از زمین‌های شهری، برای عملکردهای مختلف به منظور حل مشکلات حاد و

فوری شهر و ارایه راه حل‌های کوتاه مدت و مناسب

برای شهرهایی که دارای طرح جامع نمی باشد، تهیه می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق اداره ثبت پیگیری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی از دو ارگان موضوع را تحت پیگیری خود قرار دهید . اولین ارگان ، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است . و دومین ارگان ، بنیاد مسکن است که با مراجعه به ارگان های مزبور می توانید مساله حقوقی خویش را حل کنید و برای هر دو قطعه سند زمین دریافت کنید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای زمینی که نصف آن در طرح هادی و نصف دیگر در حوزه کشاورزی قرار دارد، باید برای هر بخش سند جداگانه دریافت کنید. برای بخشی از زمین که در طرح هادی قرار دارد، باید اداره محل درخواست دریافت سند برای آن بخش زمین را ارائه دهید. در صورتی که این بخش از زمین در بافت شهری قرار دارد، شهرداری مربوطه مراجعه کنید

برای بخش دیگری از زمین که در حوزه کشاورزی قرار دارد، باید به دفتر ثبت اسناد مربوطه مراجعه کرده و برای آن بخش سند ثبتی دریافت کنید.

در هر صورت، برای دریافت سند برای هر بخش از زمین، باید مستندات و مدارک مربوطه را به همراه درخواست خود به مراجع ذی‌صلاح ارائه کنید.