مشاوره حقوقی رایگان - زوج تماس گرفته که مسکن و اثاث البیت تهیه کرده. چکار باید کرد؟

سلام
چند روز پیش رای دادگاه آمد و به اجرای احکام رفتم اما اونها فقط گفتن باید منتظر باشی.
امروز زوج تماس گرفت و بهم گفت که خانه و اثاث تهیه کرده و میخواد کلید رو بهم بده و برم اونجا. سوال هام اینه که قانونی چیکار کنم؟ چون مطمئنم قولنامه به اسم پدرشوهرم زده شده و اثاث هم در شان من تهیه نشده. بنظرتون نرم و بهشون بگم قولنامه رو ببریم دادگاه و اونجا اعلام کنه؟ منم اونجا تقاضا کنم که نماینده بفرستن برای بازدید خونه و اثاث و قولنامه هم به اسم خودشون باشه؟ و بعدها اگر همه چیز درست شد به مامور زنگ بزنم برای صورت جلسه که برگشتم؟
و اینکه اگر نماینده فرستاده شه چطور میخواد تشخیص بده زندگیه خونه پدریم چطور بوده که وسایل تهیه شده زوج رو تایید کنه؟
در ضمن تصمیم دارم خدمات قضایی برم و دادخواست نفقه با نظر کارشناس بدم تا قانونی مبلغ نفقه در طی زندگیمون مشخص بشه. چقدر زمان میبره؟ یا اینکه میتونم این دادخواست رو توی همین پرونده بدم؟

رای این بود:
دادگاه دعوی مطروحه خواهان را ثابت تشخیص داده و مستندات به مواد 1102 و 1114 از قانون مدنی زوجه را به حضور در منزل مسکونی زوج که زوج منزل مستقل در شان زوجه را تهیه نماید جهت تمکین و انجام وظایف زناشویی ملزم محکوم می نماید که در غیر این صورت ناشزه تلقی و مستندا به ماده 1108 از قانون مدنی مستحق نفقه نخواهد بود اثر این حکم نسبت به آتیه است و دلیل بر نشوز زوجه در گذشته نیست و اجرای آن منوط به فراهم بودن مسکن متناسب و اثاث البیت متعارف از سوی زوج می باشد، رای صادره حضوری و ظرف مهلت 20روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر در مراجع تجدید نظر استان تهران می باشد.

ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

یا به رای صادره اعتراض کنید یا در صورت عدم تمکین نفقه شما ساقط خواهد شد .

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. اگر وسایل زندگی متناسب با شان شما نبود به اجرا اعلام نمایید و نفقه پرونده دیگری است که مجزا باید ان را تشکیل دهید.اگر تمکین ننمایید نفقه به شما تعلق نمی گیرد.