مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب منزل برای تمکین

سلام من دادخواست الزام به تهیه مسکن دادم قاضی بدون توجه که من صورتجلسه کلانتری دارم که قولنامه همسرم کذب است ولی قاضی رای به رد دادخواست من داد که من تجدید نظر دادم. هنوز وقت دادگاه مشخص نشده. که همسرم دادخواست الزام به تمیکن و اعسار بابت مهریه دادن حالا سوال من اینه 1. ایشون برای تمکین باز همون ادرس پرند و اعلام کردن من میتونم بگم اماده تمکین هستم فقط منزل تهران بگیره با توجه به اینکه خودشم محل کارش مرکز شهر تهران هست و قدرت مالی داره حتی منزلی در تهران داره که اجاره داده و میتونم با عکس هایی از خونه ای که زندگی میکردیم و جهیزیم نشون بدم که مشخص کنم شان من پرند نیست? البته من در عقدنامه حق مسکن ندارم ولی خوب چون جفتمون اهل تهران هستیم و کارش تهرانه هیچوقت فکر نمیکردم اینکارو کنه برای همین این حقو نخواستم.
2. برای مهریه هر چیزی داشته و حساب مالیشو خالی کرده فقط یک اپارتمان داره من میتونم بگم اولا پرینت یکسال قبل رو بگیرن و یا منزلی که داده اجاره رو رهن کامل بده و بابت مهریه من بده؟ یا اگر شانش پرند هست که اونجا خونه گرفته منزلشو بفروشه بره پرند بخره بقیه پول بابت مهریه بده من یا ایشون سرقفلی مغازه هم دارن که توی دارایی خودشون اعلام نکردن برای ثابت کردن سرقفلی از مالیات سالانشون که پرداخت میکنن میتونم ثابت کنم برای دادگاه قابل قبول هست؟ چون احاره نامشو ندارم. 2خط موبایل که بالای 50 میلیون هست و گوشی موبایل که بالای 30 میلیون هست میشه جز داراییش اعلام کنم قابل توقیف هست؟؟؟؟ و اینکه ایشون در پرونده الزام به تهیه مسکن وکیلشون اومدن من میتونم بگم چون وکیل داره پس تمکن مالی داره و بارها با پیامک مبلغ 300 میلیون به من گفتن اینو دارم بیا بگیر و پرونده رو ببند میتونم اینو نشون بدم که بگم اعسارش کذب هست؟؟؟ سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سولات طولانی است و پاسخ آنها مفصل------------------ در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین راه اختلافات زناشویی گفتگو مذاکره و صلح و سازش است لیکن برای اهلش چه بهتر که هریک شخصی را معرفی تا بین طرفیت سازش نمایند
در صورت اقامه تمام دعواها و توقیف تمام اموال باز در نهایت بایستی با هم توافق کنید و از یکدیگر جدا شوید .