مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای قطعی قاضی

باسلام واحترام
4سال مدیر آموزشگاه علمی بودم به
جهت مطالبات 4 ساله خودم از کارفرما شکایت کردم ایشون 9 موردتهمت وخیانت در امانت به بنده نسبت دادند به دفعات ایشون من را به کلانتری و دادسرا ودادگاه بردنداما بنده باارائه تمام مدارک ومستندات از تمام اتهامات وافترا وخیانت در امانت تبرئه شدم بعد از برا‌ئت بنده از ایشان ‌شاکی شدم رای دادسرا مبنی بر منع تعقیب بود مجددا به تجدید نظر ارسال ‌شد وباز رای قاضی دادگاه شعبه 2 این بود که قرار منع تعقیب وسونیتی در کار نبوده ورای قطعی است به خدا ازاین که در حقم ظلم شده مریض شدم لطفا راهنمایی کنید آیا نمیتونم برای رسیدن به حقم به مرجع قضایی بالاتر شکایت کنم.؟چون کاملا مشخص است قاضی در حق بنده کوتاهی کرده
تشکر از شمابزرگواران

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای دادگاه تجدیدنظر قطعی و غیرقابل اعتراض است ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه شکوائیه افترا ، ابتدا باید سؤ نیت محرز بشود