مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک قولنامه ای بعد از فوت در صورت عدم رضایت برخی وراث

سلام، پدرم ملکی به صورت قولنامه ای فروختن، قبل از انتقال سند فوت شدن، دو نفر از وراث هم حاضر به همکاری نیستن، کوتاهترین راه برای انتقال سند به نام خريدار چیه؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خریدار باید علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کند.