مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک توسط خریدار قبل از پرداخت کامل ثمن معامله

سلام من زمینی را مهر سال گذشته خریدم و مبلغی را واریز کردم و حدود دو ماه بعد زمین را قبل از این که قولنامه را بدهند با سود فروختم آیا این کار مشکل داشته است؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قرارداد منعی وجود نداشته باشد خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر ولی اگر قرارداد اول شرط فسخ داشته باشد دچار مشکل میشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این اقدام بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بستگی به نوع قرارداد شما دارد در حالت عادی خیر مشکی نداره

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع قرارداد شما و میزان تعهدات طرفین دارد و این موضوع قابل پیش بینی از سوی وکیل نیست