مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

دیروز توی اتوبان ماشینی منحرف شده و با ماشین پدرم تصادف کرده و متواری شده ضربه چنان شدید بوده که ماشین پدرم دیگه قادر به حرکت نبوده و به دلیل شوک پدرم با پلیس تماس نگرفته آیا میشه الان پیگیری کنیم ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

چجوری اقدام کنیم؟

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.بله قابل پیگیری و شکایت است.به دادسرا مراجعه و شکایت کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله . با توجه به گزارش حادثه مامورین انتظامی و کروکی مربوطه به دادسرا شکایت بدید و باتوجه به قانون بیمه اجباری ، خسارت شمارو بیمه پرداخت مینماید .

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام. خسارت رابیمه پرداخت میکند. اول به دادسرای جرایم رانندگی مراجعه و شکایت خودرا مطرح سازید

حسن  احسان پور

حسن احسان پور :

استان :

سلام بله الآن هم قابل پیگیری است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اولاًمی توانید برای تعیین میزان خسارت وارده قبل از هرگونه تعمیری نسبت به خسارت وارده با تقدیم دادخواست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضائی موضوع را پیگیری نمائید ثانیا پس از اخذ تامین دلیل درصورتی که از خودرو مقصر اطلاعاتی بدست امده دادخواست مطالبه خسارت را براساس تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضائی باتقدیم دادخواست مطالبه خسارت بطرفیت فرد مورد نظر بعنوان خوانده باتعیین مبلغ خسارات خودرا مطالبه کنید. لازم به ذکر است در صورتی که مبلغ خسارت وارده کمتر از مبلغ 20 میلیون تومان باشد همه اقدامات شما در شورای حل اختلاف قابل پیگیری است . موفق باشید

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
بله می تونی.
موفّق باشید

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

بله ودر صورت عدم شناسایی راننده مقصر دیه از طریق صندوق بیمه خسارت های بدنی پرداخت خواهدشد