مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل اعتیاد به شیشه

باسلام .بنده حدودا 4سال است که متوجه اعتیاد همسرم شدم .2سال اول مصرف تریاک داشت ودو سال است که مصرف شیشه داره .سال پیش کمپ هم بردیم .ولی مثل اینکه بی فایده بوده و متوجه مصرف دوباره اش شدم .2فرزند پسر دارم .خواهشمندم برای گرفتن طلاق لطفا راهنمایی بفرمایید .نه مهریه نه نفقه هیچی نمیخوام .فقط میخوام هرچه زودتر جدابشم .چه کاری باید انجام دهم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

والسلام پروسه طلاق آن هم طلاق از جانب زوجه در مدت کم امکان پذیر نمی باشد می بایست عسر و حرج خود را اثبات کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست طلاق خلع بدهید و با بخشش تمام ، یا یک بخش از مهریه خود خواستار حکم طلاق باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست طلاق خود را به دلیل اعتیاد مضر زوج و عسر و حرج به دادگاه خانواده تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مدارک مربوط به کمپ به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست طلاق بدهید.
با اثبات اعتیاد زوج می توانید طلاق بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است حتی المقدور وکیل اختیار نمایید
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود