مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه در سال 1401 چقدر است؟

سلام میخواستم حدودا پایه تعیین نفقه رو بدونم چقدره؟
معمولا از چقدر در نظر میگیرن؟ من فوق دیپلم دارم خانوادم در منطقه 1 تهران زندگی میکنن ، پدرم یک خانه نوساز بهمون‌داده نشستیم که کرایه هم نمیدیم، تواین چندسال کمک همسرم کار میکردم ولی الان چند ماه خانه دار هستم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان نفقه هر زن بسته به شرایط خانوادگی ، تحصیلات و شرایط مالی مرد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان نفقه با کارشناس رسمی دادگستری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نحوه محاسبه میزان نفقه زن توسط کارشناس نفقه با توجه به سن زن ، میزان تحصیلات ، شغل و شأن خانوادگی او بوده و میزان نفقه زن به لحاظ عرفی و مسائلی از این قبیل ، توسط کارشناس تعیین و حکم پردخت آن توسط دادگاه صادر می شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است