مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیش فروش آپارتمان ممنون میشم جواب رو به 09166174737 واتساب نمایید.

با سلام
آپارتمانی در بهمن 98 با ارائه 8 چک پیش خرید کردم 6 چک به فروشنده کامل پرداخت و دو چک مربوط به تعهد فروشنده، موقع تحول و سند به دفتر املاک با موافقت کتبی فروشنده دادیم و پول داشتم که اگرتعهد انجام می گردید پرداخت گردد، در قراردادطبق بند 10 قراربر تکمیل و تحویل ملک در بهمن 99 باشدوشهریور 1400ثبت سندباشد ولی به دلیل عدم توانایی مالی فرشنده درخرداد1400 مبلغی به ایشان پرداخت کردم که قرار شد از قسط مربوط به تحویل ملک زمان تحول کسر گرددو ایشان تعهد دادند تا پایان تکمیل ساختمان و واحد مربوطه هیچ مبلغی مطالبه ننمایند و با توجه به گذشت 19 ماه هنوزمشاعات و واحدخریداری شده بر اساس ارائه کارشناس تامین دلیل کامل نیست ولی متاسفانه فروشنده با ارائه اظهارنامه در اسفند 1400 مبنی بر پرداخت مبلغ قسط 7 مربوط به تعهد ایشان در قبال تکمیل و تحویل آپارتمان را در خواست و ادعا می نمایند و با توجه به بند آخر قراردادکه اختیار فسخ یکطرفه را به شرط عدم پرداخت به موقع اقساط به فروشنده می دهد ایشان در اظهار نامه های بعدی اعلام فسخ یکطرفه نموده اند آیا با توجه به توضیحات داده شده ایشان می توانند این قرارداد رو فسخ نمایند.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امر دیگری دارید دستور بفرمائید به روی چشم قربان