مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

یک واحد آپارتمان را در مرحله زمین گودبرداری نشده از سازنده که خودش املاکی است در ابتدای امسال پیش خرید نمودم سازنده اظهار کرد کارهای شهرداری را انجام داده و ظرف مدت دو هفته پروانه ساخت را میگیرد و گود برداری میکند لذا نیاز به پول برای خرید مصالح و عملیات ساخت دارد نیمی از ثمن معامله را نقد و مابقی را به صورت چک های با تاریخ نزدیک دریافت کرد و قید کرد در صورت برگشت یکی از چک ها قرارداد یکطرفه فسخ خواهد شد ایشان از تعهدات شفاهی خود چیزی در مبایعه نامه ننوشت {فقط نوشت طبق قرارداد مشارکت مدنی با مالک} از تاریخ شروع -پایان بنا - تاریخ تنظیم سند و تاریخ تحویل چیزی در مبایعه نامه ننوشته است اشتباهم اینکه تعهدات شفاهی ایشان را مکتوب در مبایعه نامه نکردم بعد از گذشت هشت ماه ایشان هنوز جواز ساخت نگرفته و عملیات ساخت شروع نشده من که چک هارا به دلیل ساخت بنا به ایشان داده بودم وقتی دیدم کاری نکرده از پرداخت وجه چکها امتناع کردم و اشتباه دیگرم اینکه اظهارنامه ندادم اکنون ایشان اظهار نامه و دادخواست فسخ قرارداد داده است سوال اینکه آیا راهی برای رفع فسخ این قرارداد وجود دارد؟ با توجه به عدم تحریر درست و رعایت نکردن شرایط پیش فروش راهی برای اعمال فشار با حفظ واحد مورد معامله وجود دارد؟ البته تامین دلیل بر عدم وجود بنا گرفته ام و شکایتی در اتحادیه املاک از ایشان داشته ام. باتشکر

پاسخ ها :

سعيد كوهي اصفهاني

جناب آقای سعيد كوهي اصفهاني :

باتوجه به توضيحات مجمل شما تنها راهكار احتمالي تنظيم استشهاديه براي اثبات ادعايتان است . البته مفاد قراردادتون هم بايد ملاحظه شود

سعيد كوهي اصفهاني

جناب آقای سعيد كوهي اصفهاني :

در دادگاه فسخ اين مواردا بيان كنيد با معرفي شاهد
متاسفانه اهمال و قصور بسيار نموده ايد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر هنوز مجوز نگرفته و اقدامی برای ساخت نکرده فسخ کنید بهتر است.