مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی ترخیص موتورهای پاکشتی

با سلام و خسته نباشید
بنده یه موتور پاکشتی 50 سی سی خریده بودم که هفته ی پیش پلیس راهور توقیف کرد و به پارکینگ انتقال داده این موتورها بخاطر اینکه نه پلاک میشوند و نه مدارکی دارن چطوری میتونم از پارکینگ ترخیصش کنم
ضمنا به دادسرا مراجعه کردم و حکم ترخیص موتور رو هم دادسرا صادر کرده
ولی ستاد ترخیص بخاطر اینکه موتور مدارک نداره موتور رو ترخیص نمیکنن،حالا موندم چطوری باید موتور رو از پارکینگ ترخیص کنم،ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ترخیص موتور سیکلت پاکشتی موتور سیکلت پاکشتی