مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب از بدهکار

سلام بنده تهران هستم مشتری در اهواز داشتم که یک سال باهم کار میکردیم و به صورت اعتباری بار ارسال میکردم براشون الان 6 ماهه که 30 میلیون مانده حساب دارند که پرداخت نکردند و قصد پرداخت ندارند ظاهرا چون با هر تلفنی تماس میگیرم بلاکم میکنند تنها مدرک من از طلبم بارنامه های باربری و عکس از خود باری که هر دفعه تحویل دادم به باربری و همینطور عکس از فاکتور های امضا شده توسط بدهکارم از هر باری که تحویل دادم که در واتساپ عکس رو ارسال کردند هست ادرسی ازشون ندارم اما کد ملی دارم با شکایت به جایی میرسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال چاره ای ندارید و باید دادخواست بدهید

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
بارنامه یافاکتور علی الاصول انجام معامله ویاارسال جنس وکالا رااثبات مینماید فلذا عدم پرداخت ثمن نیازبه دلیل وشاهد دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.