مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب از بدهکار

با سلام بنده مبلغ یک میلیارد تومان از شخصی طلبکار هستم و از طریق شکایت حقوقی بابت چکی که از ایشون داشتم حسابهاش رو مسدود کردم و توقیف اموال گرفتم ولی متوجه شدم دو نفر قبل از من مراحل مزایده ملک طلبکار رو گرفتن و به زودی ملک رو به مزایده می‌گذارند.
میخواستم ببینم بنده با همین بستن حساب و حکم توقیف اموال به پولم میرسم یا حتما باید حکم توقیف همون ملک مورد مزایده رو هم داشته باشم تا بتونم؟
سوال دوم این هست که اگر مبلغ ملک تکافوی تمام بدهی ها رو نداد ترتیبی برای پرداخت به طلبکاران وجود دارد یا به تساوی بین طلبکاران تقسیم میشه ؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

مال از طریق مزایده فروخته وبه نسبت طلب بین طلبکاران تقسیم خواهد شد...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به زمان توقیف دارد.
اگر هم زمان توقیف شده باشد به نسبت طلب بین طلبکاران تقسیم می شود.