مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مادرم

سلام خسته نباشید من متوجه خیانت مادرم شدم و از پیام ها شات گرفتم و به شماره طرف زنگ زدم که اطمینان پیدا کنم که طرف مرده و مرد جواب داد بعد چند ساعت به روی مادرم اوردم مادرم گفت به من تهمت میزنی و دلایل الکی اورد که همکارمه و اینا بعد من رو کتک زد بعد که گفتم من به طرف زنگ زدم بعد فهمیدم رفته کل حافظه گوشی که باهاش زنگ زده بودم پاک کرده و تو تبلتم رفته کل اسکرین شات هارو حذف کرده و خودش هم بلاک کرده و وقتی بهش گفتم چرا اینکارو کردی گفت کار خودته به من تهمت نزن و تهدید به این کرد که خودش میکشه و اینا پدرم مسافرته وقتی اومد میخوام بهش بگم خوشبختانه شات ها جای دیگری هم ذخیره کرده بودم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدرتان می تواند با استناد به اسکرین شات ها و شهادت شما شکایت کند
در صورت شکایت می تواند درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهد که در صورت موضوع قابل اثبات است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است به او فرصت دوباره داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اشتباه میکنید
بهتر است با مشاوره خانواده مشورت
نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود به مشاور خانواده مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ابتدائا بهتر است موضوع را با بزرگتر های فامیل تان مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام امکان شکایت از طرف پدرتان وجود دارد