مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مادرم به پدر

سلام
حدودا یک سالی هست که مادرم به یک مرده متاهل دیگر به پدرم خیانت میکند و من اسکرین شات و برخی پیام ها و عکس های و کلیپ ها رو دارم ، و در مورد رابطه جنسی هم نمیدونم داشته یا نه.
ولی از نظر مجازی یکسالی میشه که عکس و فیلم رد و بدل میشه ، ایا می‌توانم از مادرم یا اون مرد شکایت کنم؟
اجیم 18 سالشه شاهده و اون هم مدارکی داره و خودمم 19 سالمه
ممنون میشم کمکم کنید واقعا به کمکتون نیاز دارم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، بسیار متاسفم اما موضوع از ناحیه پدر قابل پیگیریست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید شکایت کنید.
پدرتان می تواند شکایت کند.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و از مادرتان بخواهید تا قطع ارتباط کنه.

محبوبه جلالی

سرکار خانم محبوبه جلالی :

سلام
شما فرزندان نمیتوانید فقط پدرتون میتونن

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . صرف وجود رابطه در فضای مجازی و تلفنی محکومیت کیفری در پی نخواهد داشت .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید موضوع را با پدرتان مطرح کنید تا ایشان طرح شکایت کند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما نمیتوانید فقط پدرتان میتواند شکایت کند

نسترن زمانی پور

سرکار خانم نسترن زمانی پور :

سلام. ضمن ابراز تاسف از احساسات جریحه‌دارشده شما، پیشنهاد میکنم به یک روان‌درمانگر مراجعه فرمایید. شکایت کمکی به حل مساله شما نمی‌کند. اما بلحاظ حقوقی، بله می‌توانید متن شکواییه خود را تنظیم و در یکی از دفتتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید. صدور حکم منوط به اثبات ادعاست. در غیر اینصورت طرف مقابل میتواند از شما به عنوان افترا شکایت نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت ولی

ولی در صورت اقامه دعوا شما باید دلیل و مستندات به دادگاه ارائه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا باید ایشان با مشاوره خانواده صحبت نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چنین موارد اسف باری فقط شوهر و به عبارت پدر شما است که میتواند شکایت رابطه نامشروع را به انجام برساند و شما بعنوان فرزند نمی توانید اقدامی را صورت دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید شما سمتی در طرح شکایت ندارید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه شما فرزندان وی میباشید و از یک رابطه نامشروع مطلع میباشید قطعا میتوانید شکایت نمایید و البته در صورت صحت گفتار شما هر دونفر مجازات میشوند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می نمایم ،لطفا شخص خودتان قبل از هر اقدامی با اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمایید و مشاوره بگیرید .شماره 123

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متاسفانه شما سمتی در این شکایت ندارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما بهتره اول به طور خصوصی با مادرتان درمیان بگذارید و اتمام حجت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بله مي توانيد شكايت نموده و مشاوره تلفني نماييد

مریم گنجی

مریم گنجی :

با درود
بهتره ابتدا با مادر خود صحبت کنید و اگر افاقه نکرد می توانید با پدر خود مطرح کنید تا ایشان در صورت لزوم پیگیری قضایی انجام دهند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما هم می توانید بابت جرم رابطه نامشروع شکایت کنید اما به صرف ادعا، جرمی ثابت نمی شود و باید بتوانید این موضوع را اثبات کنید در غیر این صورت ممکن است به جرم افترا از شما شکایت کنند.