مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین در پارک

سلام کوچه ما بم بسته و پشتش ی پاسگاه راهنمایی رانندگی هست ما صبح روز قبل وقتی مادر میخواسته از پارک خارج شه و به کوچه وارد بشه که انگار ی مادر و دختر داشتم با هم دعوا میکردن ک دخترش میخواسته مادرشو برسونه ولی مادر نمیومده این خانوم دقیقا پشت در ما بوده بقل دیوار بوده این خانوم سریع ماشین رو روشن میکنه و میزنه دنده عقب از این ور هم مادر من اروم داشته میرفته بیرون که صدای دنده عقب ماشین می‌شوند و میزنه رو ترمز در حالی ک این خانوم داسته تند میومده داخل کوچه بم بست هم دنده عقب میومده و نگاه نمیکرده سمت چپش رو در حالی ک سر ماشین ما که تیبا باشه بیرون از خونه بوده و اون خانوم داشته خلاف هم میرفته و از سمت چپ کوچه سریع میرفته کوچه ما هم باریک و فاصله هم کم تر از 6 متر در حالی که اگر از سمت راست کوچه میرفت هیچ اتفاقی برای هیچکی نمی‌افتاد
و این میشه که با دنده عقب که ماشینش هم 206 بوده میزنه به جلوی سمت چپ ماشین ما که بیرون از خونه بوده و انقدر پر شتاب و محکم میزنه که سر ماشین پرت میشه به سمت راست و در سمت راست جلوی ماشین کامل میره تو در حالی ک سمت راست و سرنشین جلوی ماشین بچه 2 ساله نشسته شیشه های ماشن ما کامل همش ریخته سپر جلو هم کامل داغون شده حالا جالب اینجاست که اون زده به ما اومده پایین اول به ما فحاشی کرده و بعد هم داخل کوچه داد میزده در حالی ک اون زده به ما زنگ زدیم به پلیس و چون پاسگاه با ما نزدیکه پلیس زود اومد و مارو مقصر ٪100 کرد بعد این که پلیس رفت این خانوم خیلی حق به جانب میگفت کارت ماشین و گواهینامه رو بده ک پدرم رسیدن و اونجا درگیری لفظی پیش اومد ولی نه در حد فحاشی بعد ما کوتاه اومدیم و کارت ماشینمون رو دادیم (ماشین ما بیمه نداشت ولی ما گفتیم از جیب میدیم و حتی جرمیه اش هم برامون اومده بود) این خانوم هم عکس کارت رو گرفتن هم کارت رو بردن بعد ما به چنتا از اشناها هم که در این زمینه کار میکردن هم زنگ زدیم و ماجرا رو گفتیم بعد گفتن اون خانوم مقصر 100٪ بوده و حق با شما بوده اون خانوم نباید دنده عقب اونهم انقد تند که ماشین رو پرت کنه میومده هیچی ما مقصر نبودیم مقصر شدیم در حالی ک نصف ماشین ما نابود شد ولی ماشین اون خانوم ک فحاشی میکرد سپر عقبش فقط رفت داخل اخر مقصر این داستان ما بودیم یا اون خانوم

پاسخ ها :

تصادف با خودرو پارک شده مقصر تصادف تصادف