مشاوره حقوقی رایگان - مصرف مسکر، تمرد ب سرباز

سلام بنده چند روز پیش همراه پنج نفر در پارک نشسته بودیم و مشغول شرب خمر بودم ولی من نخورده بودم مامور ک رسید من فرار کردم دوتا سرباز هم منو تعقیب کردند ولی یکیی از دوستانم امد و من خودرا داخل ماشین انداختم و فرار کردم سرباز هم با باتوم شیشه ماشین را شکست فردا خودم رو ب کلانتری معرفی کردم و مارو ب دادگاه بردن من هیچ یک از اتهام ها را نپذیرفتم مارو فرستادن زندان و چند روز بعد با وثیقه ازاد شدیم در دادگاه من رو متهم ب شرب خمر و تمرد ب سرباز توهین ب ماموران و مقامات کردند ک بنده همه این هارا رد کردم ب نظرتان چ حکمی برای من صادر میشود؟ خواهش کمکم کنید??

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به دلایل و ستندات موجود در پرونده بستگی به نظر مقام قضایی دارد