مشاوره حقوقی رایگان - رد مال سرقت

با سلام من بعنوان مباشرت در سرقت خودرو دستگیر شدم ومالخر معرفی کردم که تعداد 4تا ماشین رو به ایشان فروخته ام والان اومحکوم شده بهش 3سال حبس تعزیری داده وماشین هارو نمیتونه بیاره و نیاورده آیا از اوباید رد مال رو بده وتو حکم چیزی ننوشته که بیاره یا نیاره،، ممنون میشم که راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون خودرو نزد هر شخصی که باشد توقیف خواهد شد و

و اگر خریدار اخر از سرقتی بودن خودرو اطلاع نداشته باشد خریدار باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات به طرفیت فروشنده اقامه نماید و ...