مشاوره حقوقی رایگان - شاکی میتونه نیاد رد مال تعیین شده رو نگیره و رضایت نده.؟

سلام وقت بخیر اقا بنده به جرم مباشرت در سرقت خودرو دستگیر شدم و شاکی ادعا میکرد 20 میلیون پول میخواد تا رضایت بده من درخواست کارشناس کردم که کارشناس میزان رد مالو 3میلیون زد الان شاکی نمیاد رضایت بده پول و بگیره من بریزم بحساب دولت چیزی از حبسم کم نمیشه؟ باید چیکار کنم تخفیف مجازات بهم تعلق بگیره

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما موظف به رد مال هستید اگر شاکی امتناع کند به حساب دادگاه واریز می شود اما برای تخفیف مجازات شرایطی دارد مثل عدم سو سابقه .پشیمانی .رفتارخوب در زندان .رضایت شاکی و...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شاکی می‌تونه با دریافت مال خود رضایت نده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات فوق الذکر جهت بررسی مدارک نیاز به اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و گفتگوی متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما موظف به رد مال هستید اگر شاکی امتناع کند به حساب دادگاه واریز می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما موظف به رد مال هستید اگر شاکی امتناع کند به حساب دادگاه واریز می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رضایت شاکی یکی از ملاکهای تخفیف مجازات است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به حساب دادگاه واریز نمایید به هرصورت از موجبات تخفیف می باشد در خواست خود رابدهید اگر سو سابقه و ...ندارید موثر می باشد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

مبلغ تعیینی را واریز کنید تخفیف مجازات هم شامل حال شما میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید جزییانت بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما موظف به ردمال می باشید اگر شاکی امتناع نماید به حساب دادگاه واریز میشود