مشاوره حقوقی رایگان - کم بودن متراژ ملک

باسلام
بنده سال 95 یک باب منزل مسکونی دوطبقه رابامتراژ حدودا55 متر فروخته ام باقیمت کلی 115/000تومان و هیچ شرطی هم در قولنامه ذکر نگردیده و حتی ذکر نگردیده است از قرار هرمتر وبه صورت کلیدی هم ذکر نگردیده الان خریدار دادخواست کسری متراژ داده می خواستم ببینم آیا اموان اخذ کسری مقدار وجود دارد ؟و در صورت امکان قیمت چه زمانی؟ الان یا زمان معامله؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند قیمت کسری را مطالبه کند. به قیمت زمان معامله کسر میشود

پرسشگر :

خیلی ممنون بابت پاسخگوی شما
میشه ماده قانونیش رو محبت بفرمایید ؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و باید طبق قیمت روز پرداخت گردد مگر
مگر که ثمن برای کل مبیع در نظر گرفته شده است و