مشاوره حقوقی رایگان - عنوان جرم مدیر عامل تعاونی

با سلام و خسته نباشید. عنوان جرم مدیر عامل تعاونی مسکنی که اقدام به ساخت واحدهای اضافی از پروانه پروژه کرده و از اعضا مخفی کرده و مخفیانه هم فروخته و همچنین اموال تعاونی مسکن را فروخته و هیچ حسابی را پس نمی دهد چیست

پاسخ ها :

پرسشگر :

آیا تعاونی مسکنی که در قرارداد بهایی نهایی طبق نظر کارشناسان دادکستری عنوان شده می توانند علاوه بر آن مبلغی هم قبل از تحویل مبیع یا همان واحد آپارتمانی بعنوان دیرکرد 5 سال قبل تحویل از اعضا اخذ کنند درصورت اخذ چگونه می توان نسبت به عودت آنها اقدام کرد.

پرسشگر :

با تشکر از راهنمایی شما عزیز لازم به توضیح است که واحدهای اضافی را طبق نظر کارشناسان دادکستری به غیر اعضا فروخته و به قوانین بخش تعاون و اساسنامه تعاونی مسکن و آئین نامه های اختیارات مجامع عمومی هیچ توجهی نکرده اموال تعاونی را بدون تصمیم مجمع عمومی بدون مزایده فروخته است و با تفاهم اهل کوچه ای که پروژه حق تردد از آن را داشت مسدود و مجتمع را بن بست کرده

پرسشگر :

عنوان جرم مدیر عامل چیست