مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به امتیاز کرونا در استخدامی وزارت بهداشت

اینجانب در سال 1399 در ازمون استخدامی وزارت بهداشت شرکت نمودم که امتیاز کرونا از طرف دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به من تعلق ندادند در حالی که مطابق دستورالعمل امتیاز کرونا میبایست بهم تعلق گیرد در ادامه با شکایت به دیوان رای اولیه(بدوی) صادر شده است که جمله ورود به شکایت نوشته شده است.ممنون میشوم تفسیر فرمایید که ورود به شکایت یعنی اینکه رای به نفع من صادر شده است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه رای صادر بشود در سامانه ثنا به شما ابلاغ می‌شود.ورود شکایت به معنای وارد و ثبت شدن اعتراض شما در دیوان است.

پرسشگر :

خانم کارشناس در نهایت من متوجه جواب نشدم.آیا فعلا تا این مرحله رای یا نظر دادگاه به نفع من است یا نه؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید تمام دادنامه مطالعه گردد تا مشخص گردد