مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر دیوان عدالت اداری

باعرض سلام و درود. پرونده ای در دیوان عدالت اداری دارم که طرف شکایتم یک ارگان نظامی است رای بدوی مبنی بر پرداخت تمامی حق و حقوق و بیمه و الزام طرف شکایتم به پرداخت حقوق مزبور صادر شده در تاریخ 98.2.23 مهلت بیست روز برای تجدید نظر داده شده بود که طرف شکایتم در 98.3.27 پرونده را برای تجدید نظر خواسته. از آن موقع که در سامانه ثنا نوشته شده که پرونده از حیث شرایط قانونی در حال بررسی است از تاریخ فوق هیچ اقدامی نشده. آیا تبادل لوایح انجام خواهد شد یا نه. و اینکه چه مدت باید منتظر باشم تا رای قطعی و اجرای حکم صورت گیرد. فعلا بلاتکلیفم و از زمان صدور رای بدوی هیچ کاری نکرده ام. چکار باید کنم. ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله تبادل لوایح انجام می شود و یک نسخه از اعتراض آنها برای شما ارسال می گردد حدود 6 ماه زمان می برد.