مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف ساکنین مجتمع های مسکونی در مورد فروش

با سلام و احترام
ما ساکن یک مجتمع 4 واحدی هستیم که 3 نفر از ساکنین چندین سال است تمایل به فروش واحد بصورت دسته جمعی داریم اما یکی از ساکنین تمایلی به فروش ندارد. با توجه به اینکه فروش واحد بصورت انفرادی در مقایسه با فروش زمین مجتمع موجب ضرر خواهد بود و لذا نفع ساکنین در فروش زمین خواهد بود آیا میتوان به استناد قانون، ساکن مذکور را وادار به تمکین و همکاری با سایر ساکنین نمود یا خیر. با سپاس.

پاسخ ها :

اختلاف در فروش مجتمع مسکونی