مشاوره حقوقی رایگان - علت تامه تصادف

سلام و عرض خسته نباشید. خدا قوت به کارشناسان فهیم و بزرگوار و با تشکر از راهنمایی های ارزشمند حضرتعالی
با عرض پوزش سوالی دارم
راکب موتور سیکلت در بلوار و در لاین وسط در حرکت بود که راننده خودروی جلویی یکباره با زدن راهنما به لاین وسط آمده و دو چرخ سمت راست ماشین در لاین وسط بود که بدلیل تغییر مسیر ناگهانی از لاین سبقت به لاین وسط و سرعت بالای راکب موتور سیکلت فرصت تصمیم گیری نداشته و جهت فرار، از قسمت جلو به چراغ خطر عقب خودرو برخورد میکند و پس از برخورد باعث واژگونی و خونریزی مغزی میشود و راننده خودرو پس از لحظه ای ایست کرده و با توجه به کاهش سطح هوشیاری موتور سیکلت بعلت ضربه پس سر به آسفالت به راننده خودرو اعلام سلامت میکند. راننده خودرو در ازدحام جمعیت صحنه را ترک میکند مصدوم از طرف خانواده به بیمارستان ارجاع و بدلیل خونریزی مغزی تحت عمل جراحی قرار میگیرد و پس از یک هفته از بیمارستان ترخیص و با توجه به فیلم ضبط شده پمپ بنزین از صحنه تصادف تشکیل پرونده میدهد علرغم اظهارات شهود و طی تحقیقات نامحسوس از محل که همگی اظهار داشتند بدلیل تغییر مسیر ناگهانی خودرو تصادف رخ داده اما کارشناس تصادف علت تامه را عدم توجه کافی به جلو از سوی راکب موتورسیکلت اعلام نموده است حال با توجه به عرایض بنده و شرح حادثه نظر حضرتعالی نسبت به این تصادف چه میباشد با تشکر از پاسخگویی. پوزش جهت طولانی شدن عرایضم در پناه حق سربلند و موفق و پیروز باشید انشاا...

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
میتوانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید . و اگر هم در آن محدوده دوربین های فعال وجود دارد تقاضای بررسی دوربین ها را بنمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد
وصول نظریه کارشناسی نیز قابل اعتراض است
می‌توان بدان معترض شد