مشاوره حقوقی رایگان - پرونده تصادف منجر به فوت

آیا در مورد تصادف منجر به فوت نسبت به رأی صادره ی دادگاه اعتراض کرد؟!
وسیله ی دخیل در تصادف جابجا شده و راننده مقصر تا هیئت هفت نفره پیش رفتن و هیچکدام وسیله را تأیید نکرده اند!

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

توضیحات شما کامل نیست. بله میتوانید اعتراض خود را در مهلت مقرر اعلام کنید.ولی در نهایت دادگاه. نظر خود را با توجه به نظرکارشناسی اعلام مینماید. وقتی هیچ کدام از کارشناسان تا هیئت 7 نفره این مطلبی که میفرمایید را تایید نکردن اصولا رای دادگاه بدوی تایید میگردد