مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال زن

با سلام
بنده خانومی هستم با مدرک دکترا
قبل از عقد شاغل بودم؛ قبل از بارداری با میل خودم بمدت 3سال ترک شغلم را کردم.
حال پسر 2ساله دارم و همسرم بخاطر نگهداری از فرزندم اجازه کار به من نمیدهد.
شاغل در بانک هستم در وضعیت مالی نسبتا خوبی بسر میبریم.
آیا می توانم بدون اذن ایشان به سرکار بروم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله شغل شما منافي حيثيت اجتماعي و شئونات خانوادگي نمي باشد و شغل بانكي داراي ارزش اجتماعي است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر مگر اینکه از دادگاه رایی در این خصوص صادر شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید ایشان هم‌میتواند دادخواست منع اشتغال بدهد دادگاه باید موافقت کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شغلی که دارید مخالف عرف و شان خانوادگی نباشد زوج نمی‌تواند مانع کار شما گردد. مگر انکه در عقد نامه شرط ضمن عقد داشته باشید