مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت یا جانبازی

باسلام در رزمایشی شرکت کرده و دچار حادثه شدم گزارش حادثه موج انفجار زده اند که در کمیسیون بدوی بیماری تشخیص دادند اما در اصل دچار عود بیماری در رزمایش شده ام با وجودی که قبل از رزمایش درخواست معرفی به کمیسیون داشته ام که لشکر از معرفی بنده امتناع کرده و ایا مشمول جانبازی یا معلولیت حین خدمت می شوم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جانباز تلقی نمی شوید ولی معلول حین خدمت بسته به شرایطی بله جانبازی تنها مربوط به رزمندگان 8 سال دفاع است