مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی مهره کمر در حین خدمت

با سلام.
بنده سرباز بیمارستان ولیعصر در قیمت عقیدتی بودم که طبق دستور مافوق در حال سیاه پوش کردن در و دیوار با کتیبه بودم که به علت لیز خوردن نردبان حین نصب کتیبه ها روی نردبان افتادم و 4 تا از مهره های کمرم آسیب دید و یکی از دیسک هایم که عصب کنترل ادرار نیز در اون قسمت قرار داره، آسیب دید.
بنده پایه خدمتی اردیبهشت 98 هستم و این اتفاق در ماه 17 ام خدمتم افتاد. الان حدود 4 ماه گذشته و مهره های من بدتر شده ولی بعد این مدت با وجود پر کردن فرم ب ز هنوز کمیسیون 140 هم برگزار نشده و من یک ماه دیگر ترخیص هستم. یکی از پزشکان خود ناجا خیلی من رو ترسوند. به خاطر بی اختیاری و هزینه های جراحی خیلی زیاد آینده. به نظرتون چه تصمیمی برای من میگیرن؟ آیا جانبازی میدن؟ معلولیت میدن؟ دفترچه بیمه میدن به من؟ مقدار غرامتی که میدن چقدر هست؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از بيمه و اجراي احكام بپرسيد