مشاوره حقوقی رایگان - عدم استماع قاضی نسبت به دلایل و صحبت های من

سلام
در ارتباط با مشاعات ساختمان و پارک ماشین و موتور سیکلت در مشاعات با همسایگان به مشکل بر خوردیم و نهایتا کار به دادگاه کشید و قاضی دستور به خارج نمودن ماشین اضافی و موتور از مشاعات دادند.بنده قبول کرده و بدون هیچگونه اعتراضی ، ماشین اضافی را از پارکینگ خود که گنجایش دو خودرو را هم داشت خارج نمودم و از این موضوع یک ماهی نیز می گذرد ولی واحد دیگر که دودستگاه موتورسیکلت داشته و در مشاعات و جلوی اسانسور پارک میکند اقدامی ننموده و همچنین به پارک خویش ادامه می دهد.متاسفانه مدیر نیز در این خصوص پیگیری نمی کند. در دیدار مجدد با قاضی این مطلب را یاد اوری نمودم و عنوان کرم که قانون که فقط برای من نوشته نشده و مالک موتورسکلت رعایت نمی کند.ولی متاسفانه ایشان اصلا گوش ننمودند و گفتند بایستی ماشین رو بیرون نگهدارم.
در ارتباط با موارد بالا مگر دادگاه محلی برای احقاق حق نیست پس چرا قاضی تمایلی به شنیدن صحبت های من ندارد.
اگر پارک در مشاعات غیر قانونی است پس چرا برای صاحب موتور سیکلت اقدامی انجام نمی دهد.
ایا مرجعی هست که بتوان از طریق اون عملکرد قاضی و رای صادره را بررسی کرد.
یا اینکه باید مثل واحد دیگر قانونمند نبوده و مثل ایشان اقدام به پارک خودروی دوم نمایم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. به رئیس دادگستری خود گزارش دهید. واگر قاصی مربوط به حرف شما گوش نمی‌کند بدوا بارییس حوزه در غیر اینصورت بابت عدم اجرای حکم از قاصی به دادسرای انتطامی قصات شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق رئیس مجتمع با نوشتن لایحه ای پیگیری کنید.