مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

سلام. وکیلی از ما برای پرونده ای 25 میلیون پول خواست ما به وکیل وکالت دادیم ولی 20 میلیون تونستیم جور کنیم به وکیل بدیم بقیه ی پولو نتونستیم جور کنیم الان طرف از زندان اومده بیرون دیگه به وکیل نیاز نداره وکیل 15میلیون از پولو برگردونده بقیه پولو نمیده هیچ کاری برای زندانی نکرده حتی یک بار هم به دادگاه نرفته سوالم اینکه میتونیم پنج میلیونو از وکیل بگیرم بیست میلیون برای وکیل کارت به کارت کردیم مدرک فقط رسید کارت به کارتو داریم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، پرداخت حق الوکاله به وکیل بابت اجرت انجام مورد وکالت (طرح و دفاع از دعوی موکل) به نیابت و نمایندگی از طرف موکل است چه گشایش و نتیجه مثبتی در انجام مورد وکالت ایجاد بشود و چه نشود و وکیل ، وکیل در وسیله است و نه اخذ نتیجه . موکل با امضاء وکالتنامه ، شرط ضمن وکالتنامه مبنی بر آگاهی یافتن از عدم پیشرفت کار را پذیرفته و ادعایی در این زمینه بر خلاف آن مسموع نخواهد بود . حق الوکاله پرداختی به وکیل با دارا بودن شرایط مقرر در بالا قابل استرداد نیست .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پرسشگرگرامی سؤال شمادوفرض دارد،فرض 1-اگرکاری نکرده منظورنتیجه به نفعتان نیست وکیل وظیفه خودراانجام داد2-نوشتیدحتی یک باربه دادگاه نرفته،اگرمنظوراین باشدکه تمبرباطل نکرده وپرونده رامطالعه نکرده وجه پرداختی ازوکیل قابل وصول است،اماتوصیه می شودباوکیل خودمذاکره وازراه دوستانه حل وفصل نمایید،زیراجامعه وکلاازفرهیختگان کشورندوخوددنبال حل مشکل مردم می باشند

پرسشگر :

سلام.ما نتونستیم کل پول پیش درخواستی اقای وکیل جور کنیم اصلا پرونده رو مطالعه نکرده.لطفا بگوید چجوری میشه پولمون از وکیل بدون دردسر بگیریم تشکر

یک وکیل

اگر ایشان اعلام وکالت در پرونده نموده اند به این معنیست که پرونده را مطالعه نموده و از جریان پرونده آگاه هستند در غیر اینصورت ابتدائا مصالحه با ایشان توصیه میگردد