مشاوره حقوقی رایگان - جعل

باسلام
همسرم از من برای جعل سیاهه جهیزیه شکایت کرده و ادعا کرده که قسمتی که با خودکار نوشته شده بعد از امضا لیست سیاهه جهیزیه بوده. همچنین در شورای حل اختلاف در خصوص استرداد جهیزیه رای به نفع ایشان بابت اقلام خریداری شده توسط ایشان صادر و قطعی شده است. همچنین اصل لیست سیاهه جهیزیه مفقود شده است ولی کپی برابر با اصل آن در پرونده استرداد جهیزیه موجود است. ایشان ادعای جعل و خط شناسی بابت تقدم و تاخر را به دادسرا داده اند. اینجانب را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید صبر کنید تا موضوع جعل تعیین تکلیف شود اگر اصل آن مفقود شده باشد که بعید است باید حتما وکیل بگیرید زیرا موضوع تخصصی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پرواضح است که با ارجاع امر به کارشناسی جعل یا عدم جعل مشخص خواهد شد