مشاوره حقوقی رایگان - پرسش راجب دستورهای قضایی

باسلام
دستور منع تعقیب به چه معناست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دستور منع تعقیب زمانی صادر می شود که اقدام انجام شده یا جرم نبوده و یا به واسطه فقد دلیل مجرمیت مظنون اثبات نشده است و از این رو بازپرسی و یا دادیاری دیگر متهم را به دادسرا فرا نمی خوانند و اصطلاحاً بی گناه شناخت می شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
منع تعقیب دستورنیست یکی از قرارهای نهایی دادسرااست که درزمانیکه عمل ارتکابی واجد وصف کیفری یاجرم نباشد یاادله وقوع جرم یاادله ای جهت انتساب اتهام انتسابی به متهم درپرونده نباشد صادرمی گردد