مشاوره حقوقی رایگان - حذف پسوند فامیلی

سلام وقت بخیر
خواستم بدونم پسوند نوکانی جز کدام دسته است ؟ مکان یا چی میشه راهنمایی کنید ؟
واینکه درصورت حذف پسوند کارت ملی یکی دو هفته ای تعویض میشه یا طولانی خواهد بود و تعویض کارت پایان خدمت هم طولانی میشه مثلا یکماه؟ چون میخوام فوری پاسپورت بدون پسوند بگیرم ! ممنون میشم راهنمایی کامل کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست به ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح کنید و اخذ المثنی آنها نیز زمان‌بر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما