مشاوره حقوقی رایگان - حذف پسوند از شناسنامه

با سلام
در صورتی که پدر در قید حیات باشند و مادر سرپرست باشد و به سن قانونی نرسیده باشم میتونم پسوند فامیلی خود را حذف کنم؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید به ثبت احوال درخواست بدهی و علت آن را توضیح بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با رعایت شرایط قانونی ممکن است
ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
حذف کردن پسوند یا پیشوند نام و نام خانوادگی امری است که در قانون آمده است.

برای انجام اینکار میتوان یک درخواست حدف پسوند یا پیشوند به یکی از اداره ثبت احوال کشور داد.

احتیاجی نیست برای تغییر پسوند یا پیشوند به محل صدور شناسنامه رفت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال قابل پیگیری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید