مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن پلاک سرقتی ماشین

ماشین من از 19 همین برج به سرقت رفته آیا می‌شود پلاک آن را قفل کرد یا خیر؟
آیا اثر گذار هست برای دستگیری فرد سارق یا خیر؟
از چه طریق باید اقدام کنم؟
ممنونم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تقاضای ثبت شماره پلاک خودرو در لیست سیاه پلیس آگاهی برای جلوگیری از ثبت تخلفات را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در راهنمایی و رانندگی درخواست بدهید که پلاک در لیست سیاه قرار بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما اعلام سرقت ماشین با پلاک خودتان را دهید تا روند رسیدگی طی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست به پلیس راهور مراجعه نمایید و درخواست که پلاک شما در لیست سیاه قرار بگیرد اما همین که اعلام سرقت کرده اید