مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از‌ خدمت‌ در‌ ارتش

سلام‌ بنده‌ نزدیک‌ به 23سال‌ سابقه‌ خدمت‌ در ارتش رو دارم‌ و 24 درصد‌ جانبازی ارتش. حالا‌ با‌ توجه به مشکلات خانوادگی میخوام‌ از‌ بدنه‌ی ارتش جدا‌ بشم‌ که چندین بار‌ مکاتبه‌ انجام‌ دادم‌ و.... ولی‌ کو گوش شنوا. لطفا‌ من‌‌ را راهنمایی کنید‌. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دوست عزیز و ارتشی سرافراز موضوع شما اداریست و باید از یگان مطبوع پیگیری شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به بالاترین مقام سازمان درخواست بازنشستگی خود را اعلام کنید بلکه موفق شوید خواستن توانستن است