مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس

من دو ساله ازدواج کردم
3ماه بعد از ازدواجم فهمیدم خانومم
باکره نیست این موضوع من از خانواده پنهان کردم وبه خانومم گفتم من تا موضوع مشخص بشه به خانوادم چیزی نمی گم اما جوابی نگرفتم اما والان این موضوع من به خانواده‌ام گفتم و این باعث شده رابطه ما بهم بخوره الان که این موضوع گفتم فهمیدم خانواده خانومم قبل از عقد این موضوع می‌دونستن و خیانت کردن من چطور میتونم ثابت کنم؟ الان حکم دادگاه چیه؟ مهریه میرسه یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از دوسال نتیجه ای متصور نیست و بله مهریه تعلق میگیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
مهریه باید پرداخت شود مگر درصورت توافق .
از زمان اطلاع از موضوع باید اقدام میکردین نه با گذشت 2 سال از زمان اطلاع ،
نیازمند توضیحات بیشتر می باشید در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فسخ نکاح به علت تدلیس زوجه ،
فوری است

و با توجه به گذشت زمان زیادی از انعقاد عقد نکاح ، امکان فسخ نکاح
وجود ندارد
و زوج باید دادخواست طلاق اقامه نماید و تمام مهریه را پرداخت نماید