مشاوره حقوقی رایگان - استخدام آموزش و پرورش

سلام در آزمون کتبی آموزش و پرورش دارای بالاترین رتبه از بین سه نفر پذیرفته شده بودم . مصاحبه را نیز خیلی خوب دادم اما متاسفانه علی رغم داشتن امتیاز تاهل و فرزند با اختلاف سی و سه صدم رقیب بنده پذیرفته شد که بعد از پیگیری متوجه شدم نه امتیاز پژوهشی به ایشان تعلق گرفته که براساس جدول پایان نامه دارای چهار امتیاز بود که به ایشان شش امتیاز داده اند و مقاله ایشان کنفرانسی بود که مقاله ی کنفرانسی دارای دو امتیاز هست که به ایشان سه امتیاز تعلق گرفته و هر چه اصرار کردم جدول امتیاز دهی به من و ایشان را نشان دهند از این کار سرباز زدند . به آموزش و پرورش اعتراض هم کرده ام اما تا به حال پاسخی دریافت نکرده ام . چگونه می توانم اعتراض خود را پیگیری کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک کافی دارید از کارگزینی اداره استعلام بگیرید و از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با در دست داشتن دلایل و مستندات از خودتان در مرجع دیوان عدالت اداری دفاع نمایید