مشاوره حقوقی رایگان - لغو استخدام آموزش و پرورش سال 89

سلام
در آزمون استخدامی سال 89آموزش و پروش قبول شده نهایی بودم در تمام مراحل ازمون ورودی و گزینش و مصاحبه عمومی وتخصصی و پزشکی قبول شده بودم چون در رشته آموزگار ابتدایی قبول شده بودم و رشته تحصیلی خودم تربیت بدنی بوده بعد از تعیین محل خدمت بعد از یک هفته بهم اعلام کردند که استخدامی شما لغو گردید و حتما باید سهمیه ایثارگری داشته باشید و چون پدرم رزمنده بوده و هنوز کارت ایثار گری صادر نشده بود قبول نکردند ولی الان کارت ایثارگری پدرم صادر شده و بالای 8 ماه حضور در جبهه را دارم .به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و ابلاغیه به آموزش و پروش استان رفت پیگیر جواب شدم که جواب دادند که طی نامه سال 91 معاونت قضایی اداره استان پرونده سال89 قابل پیگیری نیست. ایا امکان موافقت استخدامی میباشد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه درست به عرض تان رسانده اند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مجدد از طریق دیوان اقدام کنید با اداره حقوقی اداره نیز صحبت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
مجدد در استخدام شركت نماييد

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام. بله اگر دیوان عدالت اداری رای دهد ملزم به اجرا و استخدام هستند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام رأی دیوان قطعی است مگر از جهات اعاده دادرسی اقدام منید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید