مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من دخترم و 18سالمه . من تویه خونه هیچ ارامشی ندارم پدرم همیشه به من و مادرم فحش های بسیار زشت و رکیکی میدهد همیشه بهمون تهمت های خیلی زشتی میزند و به من هرگز اجازه بیرون رفتن رو نمیده و نمیزاره با هیچکدوم از دوستام ب صورت حضوری در ارتباط باشم و پشت سر دوستانم نیز حرف های زشتی میزند و نفقه پرداخت نمیکند یا اگرهم بکند با هزار منت میکند و همیشه سر خانواده خودش با من دعوا میکند و هرچی انها بگویند گوش میدهد و همیشه ام من رو تهدید میکند که از خانه بیرون میکند من امسال پشت کنکوریم و مبخواهم درس بخونم تا کنکور قبول بشم ولی نمیگذارد من صداش رو ضبط کردم ایا میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید