مشاوره حقوقی رایگان - آیا این حق رو دارم که از پدرم شکایت کنم

پدرم بسیار خشن می‌باشد به طوری که همیشه حرف حرف خودشه دست به زن داره کلا روانی هستش اصلا باهیچ صراطی جورنیستش
مادرم را زیاد اذیت می‌کنه بیخودی میزنه و الکی گیر میده دیگه دیوونه مون کرده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
به مشاور خانواده مراجعه کنید
البته راه حل حقوقی نیز وجود دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ضرب و جرح بوده فرد آسیب دیده میتواند شکایت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پسر هستید و به سن قانونی رسیده اید می توانید مستقل زندگی کنید.
مادرتان می تواند بخاطر صرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله امکان شکایت از ایشان برای شما وجود دارد از اورژانس اجتماعی هم میتونید کمک بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مورد ضرب و شتم و توهین قرار گرفته‌ای بله می‌توانید اما بهتر است مشکل رو با بزرگان فامیل حل نمایید