مشاوره حقوقی رایگان - زمان گرفتن وکیل

آیا خواهان بعد از ابلاغ دادنامه و قبل از اتمام مهلت تجدیدنظر میتواند وکیل بگیرد؟در اینصورت آیا باید دادخواست جداگانه ای برای هزینه حق الوکاله بدهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال استفاده از خدمات حقوقی وکیل مهلت و تاریخ انقضائی ندارد و چنانچه پرونده از لحاظ اجرائی مختومه نشده باشد ، استخدام وکیل امکان پذیر است . در فرض سوال ، استفاده از خدمات حقوقی وکیل در مرحله تجدیدنظر مستلزم ابطال تمبر مالیاتی بر روی وکالتنامه توسط وکیل و پرداخت حق الوکاله مرحله تجدیدنظر از سوی موکل است .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله امکان پذیر است در صورت نیتز به همکاری با بنده یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید

پرسشگر :

در این صورت مطالبه خسارت د ادرسی مربوط به حق الوکاله وکیل را چگونه باید بدهیم؟باید طی دادخواست مجزا باشه یا در حکم قطعی اصلاح میشود؟

یک وکیل

سلام " پاسخ سوال دوم : سوال دوم شما علاوه بر اینکه از لحاظ ارائه توضیحات کامل نیست هیچ ارتباطی به سوال اول تان هم ندارد . مطالبه خسارات دادرسی ناشی از حق الوکاله وکیل برابر تعرفه مصوب در مرحله تجدید نظر خواهی پس از صدور حکم از دادگاه تجدیدنظر و مطالبه آن طی دادخواست جداگانه و مجزا از طریق شورای حل اختلاف دادگستری محل اقامت خوانده . (چنانچه حق الوکاله وکیل طبق تعرفه کمتر از 20 میلیون تومان باشد.)

یک وکیل

بله در هر زمان از موضوع دعوی و تاقبل از مختومه شدن این امکان وجود دارد
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرین

یک وکیل

سلام بله این امکان وجود دارد و در مورد سوال دوم با نظر جناب گنجی موافق هستم