مشاوره حقوقی رایگان - حکم عدم تعهد به توافق

با سلام و عرض خسته نباشید. بنده یه معامله ملک با یه نفر کردم ملک طرف بعد از 2 ماه معلوم شد برای اراضی ملی هست ما رفتیم دادگاه معامله ما رو فسخ کردند من 300 میلیون به این طرف پول دادم بابت ملک حالا بعد از فسخ قرارداد طرف در محضر قاضی در دادگاه تعهد داد و امضا کرد که 3 ماه دیگه پولم رو نقد بده و حق این رو نداره که بیاد بگه من ندارم تقاضای اعسار کنه و امضا کرد.
حالا سوالم اینه اگه نده پولم رو می تونم بندازمش زندان؟ و اینکه آیا اصلا طبق تعهدی که نوشته و امضا کرده که حق درخواست اعسار ندارم باز هم می تونه تقاضای اعسار کنه؟
ممنون بابت وقتی که می زارید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت دادخواست اعسار به نظر قاضی دادخواست وی را با توجه به تعهدی که داده رد می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شکایت کیفری امکان ندارد
و شما باید دادخواست حقوقی مطالبه وجه اقامه به طرفیت فروشنده نمایید
و بله ایشان میتواند دادخواست اعسار را مطرح نماید ولی دادخواست ایشان پذیرفته نخواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه پول را طرح نمایید که در ادامه آن ایشان می توانند درخواست اعسار بدهند اما با ارائه صورتجلسه مذبور مبنی بر سلب این حق از جانب ایشان اعسار منتفی میگردد