مشاوره حقوقی رایگان - پارک اتومبیل جلوی درب منزل

منزل ما جنوبی بوده و روبروی منزل ما یک اپارتمان 8 طبقه وجود دارد بصورت دایمی این همسایه های اپارتمان روبرو یاماشین خودشان یا مهمان هایشان را جلوی درب ورودی منزل ما( نه درب اتومبیل رو ) پارک میکنند و ما ظهر از اداره اومدنی باید ماشینمان رو به پارکینگ ببریم چون بااینکه بر خانه ما15 متر است جای پارک ماشین نداریم واین 15 متر بر منزل ما علنا جای پارک برای اپارتمان روبرو شده ایا میتوانیم شکایت کنیم یا نه

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
معابر عمومی متعلق به کسی نیست و برای شما ایجاد حق نمیکند بنابراین هر شخصی میتواند در کوچه و‌خیابان درصورتی که مزاحمت برای ورود و‌خروج پارکینگ نباشد پارک کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله، می توانید دعوای مزاحمت طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کوچه عمومی به نظر متعلق به همه است و هر کسی می تواند پارک کند.
می توانید از طریق شهرداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس باید دادخواست رفع مزاحمت را به طرفیت همسایه اقامه نمایید