مشاوره حقوقی رایگان - شروع به سرقت

سلام خسته نباشید، به عرضتان برسانم که قاضی برای پرونده من بعلت حاضر نشدن در جلسه رسیدگی، حکم حضوری صادر کرد در صورتی که به من هیچگونه ابلاغ کتبی و نه الکترونیکی شده بود ضمنا من در مدت زمان مقرری که باید اعتراض به دادگاه تجدید نظر میکردم بعلت بیماری در بیمارستان بستری بودم. حال با گذشت 2ماه از اعلام حکم صادر شده از دادگاه اجرای احکام به من ابلاغ شده، برای اجرای حکم خودم را معرفی کنم، الان خواستم بدونم آیا راهی هست که من به رای حضوری که باید غیابی صادر میشد اعتراض کنم اگر راهی است لطفا راهنمای کنید چون من مدارکی کتبی دارم که واقعا بیگناهی منو اثبات میکنه. باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام بله موضوع از موارد عذر موجه است که در قانون نیز به آن اشاره شده است ماده 306 قانون آیین دادرسی مدنی