مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری

با سلام
سال 95 یک باب زیرزمین مسکونی را در بنگاه اجاره کردم وصاحبخانه تا سال 1400 به صورت دستی تمدید میکرد
امسال صاحبخانه 40 میلیون رهن و یه تومن اجاره را 150 رهن و یه تومن اجاره گفت .با توجه به مصوبه سران قوا من گفتم 25 درصد افزایش که صاحبخانه قبول نکرد و شکایت نکرد و دادگاه به تمدید اجاره رای داد
آیا من میتونم بدون حضور صاحبخونه کد رهگیری برای گرفتن وام ودیعه بگیرم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون امضاء‌ صاحب ملک ب نظر ممکن نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
به بنگاه مراجعه کنید