مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری

سلام الان حدود 5سال هست که در خانه ای مستاجرم ودراین مدت حتی 1ساعت هم اجاره ام تاخیر نداشته الان مشکلی که دارم برای وام تسهیلات اجاره بها که خیر شرایط هستم وازمن کد رهگیری خواسته شده تا به شعبه معرفی بشوم موجر و بنگاه ازدادن کدرهگیری امتناع می کنند اگر امکان دارد راهنماییم کنیدکه چگونه میتوانم کد رهگیری بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مالک موظف به ارائه کد رهگیری به شماست میتوانید دادخواست مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته بهتر است دوستانه مشکل را با صاحب ملک حل و فصل کنید.
اگر کد رهگیری صادر بشه صاحبخانه باید در اداره مالیات پرونده تشکیل بده و اجاره یک ماه را در سال مالیات پرداخت کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ودنویس می‌توانید به صورت رایگان کد رهگیری بگیرید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از طریق اتحادیه مشاورین املاک پیگیری کنید - سپس اظهارنامه و پس از آن دادخواست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به قانون جدید نیاز به اخذ کد رهگیری از بنگاه نیست به کافی نت‌ها مراجعه کنید مشخصات خود و مالک و مشخصات ملک را ثبت نماید کد رهگیری را پرینت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید پاسخ ندادند سپس از طریق دادگاه دادخواست بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کد رهگیری برای موجر تکلیف مالیاتی ایجاد می‌نماید و برای همین است که استنکاف می‌ورزد.
بهتر است از طریق اتحادیه مربوطه اقدام بفرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما ونظر به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید.باید به شما کد رهگیری بدهند