مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن آدرس متهم برای جلب

سلام بنده آپارتمانی پیش خرید کردم و کل پول رو پرداخت کردم و 7 سالم هست ساکن هستم و صاحب خانه که باید سندو اماده میکرد و به اسمم میزد تا الان منو بازی داد و نزد و من طبق شکایتی که کردم این اقا سند اپارتمان منو به مبلغ 300 ملیون تومن به اسم کسی دیگری کردن و پول نزول گرفتن. حال قاضی حکم جلب این اقا رو دادن و بنده ادرسی از این اقا ندارم و مدت این جلب 7 روز هستش
1:اینکه چگونه میتونم ادرس این اقا رو پیدا کنم
2:بعد 7 روز که بگذره و من نتونم این اقا رو بگیرم چه میشود
3:آخر این پرونده درصورتی که بنده خریدار اول هستم و الان 7 سال سکونت دارم و صاحبخانه در دادگاه حاضر نشه چه اتفاقی میفته ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ب عرف منطقه رجوع کنید و هزینه ها باید بین ساکنین باشد اگر همکاری نمی‌کنند بعد از انجام عملیات اسانسور میتوانید علیه شان دادخواست مطالبه وجه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق سامانه ثنا با در دست داشتن کدملی و تاریخ تولد ایشان و با همکاری یک وکیل دادگستری آدرس محل سکونت و یا کار ایشان را پیدا کنید و یا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و آدرس آخرین اقامتگاه ایشان را دریافت نمایید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام جلب قابل تمدید میباشد و شما از طریق حقوقی میتوانید سند انتقال را ابطال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست ابطال
انتقال سند رسمی به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به نام
ایشان است اقامه نمایید و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست بدهید از طریق نقطه زنی آدرس متهم را شناسایی کنند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر نتوانید ایشان را جلب کنید دادگاه باید بصورت غیابی رسیدگی نماید...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست ابطال سند می‌بایست تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به طرفیت فروشنده بدهید